היהלומים של הסטודיו. פרלינים צבעוניים ומבריקים, המיוצרים בטכניקות מתקדמות ובעבודת יד מוקפדת על ידי השוקולטיירית רוני כהנא. כל פרלין מורכב ממעטפת שוקולד דקיקה ופריכה, ובתוכה מילויים עשירים (גנאשים) בטעמים קלאסיים ומפתיעים.
הסוד של פרלין איכותי הוא האיזון: מעטפת שוקולד דקה שנשברת בביס ("קנאק"), ומילוי רך ונימוח מבפנים. אנחנו משתמשים בשוקולד איכותי בלבד ובמחית אגוזים, פירות ותבלינים טריים ליצירת המילויים. המגוון בוויטרינה משתנה בהתאם לעונה ולחשק - מקרמל מלוח ועד פיסטוק, פסיפלורה וקפה.
אנו מלמדים בדיוק איך להכין פרלינים מבריקים במילויי גנאש.