מתכוני שוקולד
סופלה שוקולד, ברולה שוקולד לבן ופאדג' מרוכז - הכינו בבית מתכונים מתוקים וקלילים שיעשו לכם את היום. גלו את הקסם המופלא!
קייזרשמרן (פנקייק אוסטרי)
רוצים לראות את הילדים שלכם יוצרים (וזוללים) ככה? בואו לראות מה אנחנו עושים בסדנאות לילדים ונוער.
לגלריית הסרטונים המלאה >>
סופלה שוקולד (כ-20 מנות)
המצרכים:
- 450 גר' שוקולד מריר 70% איכותי
- 300 גר' חמאה
- 9 ביצים
- 270 גר' סוכר
- 210 גר' קמח
אופן ההכנה:
- לחמם תנור ל 180 מעלות.
- להמיס בסיר חמאה ושוקולד.
- להקציף 2 דקות ביצים + סוכר.
- להוסיף לאט קמח.
- לקפל שוקולד לביצים.
- לשמן קוקוטים למלא עד 2/3 גובה.
- לאפות 8-10 דק' (תלוי בתנור)
* להגיש עם גלידה וקצפת.
* זהו הקינוח המושלם לדייט ביתי, אבל אם בא לכם חוויה זוגית מחוץ לבית - בואו לסדנה זוגית רומנטית אצלנו.
ברולה שוקולד לבן
המצרכים:
- 900 גר' שמנת מתוקה 42%
- 100 גר' חלב 3%
- 1 מקל וניל חצוי
- ½ כוס סוכר
- 6 חלמונים של ביצים גדולות
- 200 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה:
- לחמם תנור ל 140 מעלות.
- להרתיח שמנת וחלב עם מקל וניל.
- לשפוך על השוקולד. לערבב עד המסה מלאה.
- להקציף חלמונים עם סוכר 7-8 דקות.
- לשפוך לאט לאט את השמנת והשוקולד לחלמונים המוקצפים תוך ערבוב מתמיד.
- לשפוך לכלים ולהניח אותם בתבנית עם מים רותחים עד ¾ גובה.
- לאפות 35-40 דקות להתייצבות.
- לקרר 24 שעות.
- לשפוך כפית גדושה סוכר מעל לברולה ולקרמל בעזרת ברנר.
פאדג' שוקולד
המצרכים:
- 120 גר' שוקולד מריר
- ½ 1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמנת מתוקה
- מעט מלח
- 30 גר' חמאה
אופן ההכנה:
- בסיר כבד, מחממים על אש בינונית את הסוכר ביחד עם השמנת והמלח ומערבבים טוב-טוב עד שהתערובת רותחת.
- מורידים לאש נמוכה, לכ 20 דק'.
- מצננים.
- מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהתערובת תהפוך להיות קשה ומתפוררת.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפיה, מהדקים לעובי של 1 ס"מ.
- חותכים לריבועים ומצפים בשוקולד מטומפרר.
רוצים ללמוד להכין כמו מקצוענים?
הכנת סופלה או פאדג' בבית זה נהדר, אבל אם אתם רוצים באמת לשלוט בטכניקות, ללמוד טמפרור, ולהכין פרלינים וטראפלס מורכבים - זו המומחיות שלנו.
איך מזמינים סדנה?
פשוט מאוד! צרו איתנו קשר או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
לשליחת הודעה בוואטסאפ
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
תהליך הטמפרור של השוקולדכיצד לבחור את הסדנה המושלמת
הקשר בין שוקולד לבריאות הנפש
5 הטעויות הנפוצות בעבודה עם שוקולד
עינביז שוקולד - תרומה לקהילה
סיימתי קורס איחוד הצלה
עובדות מעניינות על שוקולד
להכין חנוכייה משוקולד
מתכוני שוקולד