לחמם תנור ל 180 מעלות.
להמיס בסיר חמאה ושוקולד.
להקציף 2 דקות ביצים + סוכר. להוסיף לאט קמח.
לקפל שוקולד לביצים.
לשמן קוקוטים למלא עד 2/3 גובה.
לאפות 8-10 דק' (תלוי בתנור)
* להגיש עם גלידה וקצפת
ברולה שוקולד לבן
המצרכים:
900 גר' שמנת מתוקה 42%
100 גר' חלב 3%
1 מקל וניל חצוי
½ כוס סוכר
6 חלמונים של ביצים גדולות
200 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 140 מעלות.
להרתיח שמנת וחלב עם מקל וניל.
לשפוך על השוקולד. לערבב עד המסה מלאה.
להקציף חלמונים עם סוכר 7-8 דקות.
לשפוך לאט לאט את השמנת והשוקולד לחלמונים המוקצפים תוך ערבוב מתמיד.
לשפוך לכלים ולהניח אותם בתבנית עם מים רותחים עד ¾ גובה.
לאפות 35-40 דקות להתייצבות.
לקרר 24 שעות.
לשפוך כפית גדושה סוכר מעל לברולה ולקרמל בעזרת ברנר.
פאדג' שוקולד
המצרכים:
120 גר' שוקולד מריר
½ 1 כוסות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
מעט מלח
30 גר' חמאה.
אופן ההכנה:
בסיר כבד, מחממים על אש בינונית את הסוכר ביחד עם השמנת והמלח ומערבבים טוב-טוב עד שהתערובת רותחת.
מורידים לאש נמוכה, לכ 20 דק'.
מצננים.
מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהתערובת תהפוך להיות קשה ומתפוררת.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה, מהדקים לעובי של 1 ס"מ.
חותכים לריבועים ומצפים בשוקולד מטומפרר.
איך מזמינים סדנת שוקולד?
פשוט מאוד! צרו איתנו קשר או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם