מתכוני שוקולד

קייזרשמרן (פנקייק אוסטרי)

רוצים לראות עוד סרטונים של עינביז שוקולד...


סופלה שוקולד

סופלה שוקולד (כ 20 מנות)

המצרכים:

450 גר' שוקולד מריר 70% איכותי
300 גר' חמאה
9 ביצים
270 גר' סוכר
210 גר' קמח

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל 180 מעלות.
להמיס בסיר חמאה ושוקולד.
להקציף 2 דקות ביצים + סוכר. להוסיף לאט קמח.
לקפל שוקולד לביצים.
לשמן קוקוטים למלא עד 2/3 גובה.
לאפות 8-10 דק' (תלוי בתנור)
* להגיש עם גלידה וקצפת



ברולה שוקולד לבן

המצרכים:

900 גר' שמנת מתוקה 42%
100 גר' חלב 3%
1 מקל וניל חצוי
½ כוס סוכר
6 חלמונים של ביצים גדולות
200 גר' שוקולד לבן

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל 140 מעלות.
להרתיח שמנת וחלב עם מקל וניל.
לשפוך על השוקולד. לערבב עד המסה מלאה.
להקציף חלמונים עם סוכר 7-8 דקות.
לשפוך לאט לאט את השמנת והשוקולד לחלמונים המוקצפים תוך ערבוב מתמיד.
לשפוך לכלים ולהניח אותם בתבנית עם מים רותחים עד ¾ גובה.
לאפות 35-40 דקות להתייצבות.
לקרר 24 שעות.
לשפוך כפית גדושה סוכר מעל לברולה ולקרמל בעזרת ברנר.



פאדג' שוקולד

המצרכים:

120 גר' שוקולד מריר
½ 1 כוסות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
מעט מלח
30 גר' חמאה.

אופן ההכנה:

בסיר כבד, מחממים על אש בינונית את הסוכר ביחד עם השמנת והמלח ומערבבים טוב-טוב עד שהתערובת רותחת.
מורידים לאש נמוכה, לכ 20 דק'.
מצננים.
מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהתערובת תהפוך להיות קשה ומתפוררת.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה, מהדקים לעובי של 1 ס"מ.
חותכים לריבועים ומצפים בשוקולד מטומפרר.


איך מזמינים סדנת שוקולד?

פשוט מאוד! צרו איתנו קשר או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

שוחחו עם רוני כהנא בוואצפ לפרטים שאלות והזמנות של סדנת שוקולד


מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

הקשר בין שוקולד לבריאות הנפש
תהליך הטמפרור של השוקולד
סיימתי קורס איחוד הצלה
משקאות שוקולד + מתכונים
עובדות מעניינות על שוקולד
להכין חנוכייה משוקולד
מתכוני שוקולד
🥨
🥨
🍭
התקשרו... להזמנת סדנת שוקולד 052-6211571 התקשרו להזמין סדנת שוקולד 052-6211571 בואו... נווטו לעינביז שוקולד וסדנאות נווטו לעינביז שוקולד וסדנאות